martes, 25 de mayo de 2010

Experiència 2n PQPI

Ha estat un dels millors cursos que he tingut, en tots els aspectes. Ha sigut pels horaris, la veritat que ha sigut dels millors, per favor quina cosa més meravellosa no haver de venir els divendres !! un cap de setmana de tres dies genials. Després el fet de que la classe amb que la he estat 2 anys amb ells.

En aquest curs, com va passar el curs passat, hem tingut tres professores, n'Antònia la nostra tutora, una persona natural i de les més obertes que he conegut mai i hem rigut un munt amb ella, Amada, profesora de naturals i mates la he coneguda aquest any, és molt inteligent i també hem rigut molt amb ella encara que és la que més treball ens ha donat però fent-lo hem rigut hehehe que aixó es lo bo, Maria, profesora d'anglés, la conec des de que vaig venir a l'institut i és de les profesores més tranquiles que he conegut.

No pensaba que aquest curs resultas tant enérgic, es podria dir, per qué es podria que aquest curs ha estat mogut però molt. Hem fet de tot, de tot menys excursions, bé si una "excursió" al poble mateix per cercar el material per la mostra de cuina. Per favor, que inclús som col·laboradors de un llibre, amb la gran poetessa catalana Carolina Ibac, aixó si molts poemes tots preciosos i molt bonics, inclus un taller de PAS, que ha estat genial l'experiència amb ells i donar-lis classe als de 2n d'ESO, vàrem guanyar la mostra de cuina, normal erem els millors, però ni després d'això ni una excursió !!...aixó es terrible !!

1 comentario:

Sergio Vallejo dijo...

jaja ya me has jodido! yo venía a comentarte aprovechando que tengo un rato libre, pero, ¿como comento si no entiendo nada? jajaja En fin, de todos modos un besazo!