martes, 27 de abril de 2010

Els diferents conceptes sobre la família

http://thumbs.dreamstime.com/thumb_115/1169476202Xyo6IK.jpg
Darrerament el concepte de la família ha canviat molt, però molt, ja no és la típica familía: els avis, pare i mare i els fillets que corren pel jardí d'una meravellosa casa de dues plantes y amb tanca blanca. El concepte ha canviat, els temps canvien evolucionam i creixem cap a altres conceptes de família. Ara l'idea, abans exposada, ha canviat molt perquè en el matrimoni no tot es felicitat a vegades es trenquen i aquest matrimoni es dissol. D'aquest matrimoni a lo millor hi ha fills pel mig aquests tal vegada es queden amb la mare o amb el pare. Tal vegada hi ha una dona que vol tenir fills i simplement vol satisfer la seva experiència de ser mare. D'altres a lo millor son parelles homosexuals, dues dones ho poden fer una de les dues es queda embarassada i ja ho tenen solucionat, i en cas de 2 homes ells adoptarien. I aixó, aquests conceptes tan bàsics de modernisme, molts de religiosos no ho entenen no li es entra al cap.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipB49KHLRc_3nueJucctVD3FOUtFw0UMKtOvsRussqdEtkeLMB7D_1TUHONwuPNoHs3mplKXIhoIUCGklvlTFh58gt5BFRSH90TBMeMFTUqLHSLYNzHK2oO12JZuRurT86xuEDm2OZG-g/s320/pancarta_familia.png
Estic a favor de que la familía no està constituïda per un pare, mare, i els fills no, una familía perfectament potser una mare soltera, divorciada qué té un fill/a i el pot fer una vida normal i viceversa amb el cas d'un pare. Per altre banda, la famílies també canvien perqué els pares poden tenir una orientació sexual diferent i, perfectament, poden treure endevant als seus fills com qualsevol altre. La familía la no la decideixes té ve tal ment és però ets tu qui ha de valorarla i, a lo millor pots, tenir altres persones que tu consideris de la teva familía. Un infant potser perfectament feliç en qualsevol familía mentre aquesta li doni l'amor, comprensió i una estabilitat o té ben solucionat.

En part si que influeix, perqué segons en el entorn on visquis. Tant el país, segons la seva cultura, el seu govern afecten en el desenvolupament de les distintes families que visquin dins aquest país. També influeix, i crec que bastant el fet de viure a un poble o ciutat, aixó pot limitar moltes coses o fer-les diferent, les familíes canvien bastant d'un poble a una ciutat. El barri, segons quin barri sigui així aniràs, potser que es doni el cas de que tu no surtis igual o te'n vagis per un altre camí, però en la gran majoria de vegades influeix bastant.

A mi, la veritat, em dóna igual perqué mentre jo sigui feliç amb la meva familía tant més si es una familía tradicional (pare i mare), com si es que la meva mare m'ha hagut de treure endevant tota sola o l'inrevés que hagués sigut el meu pare, o en el cas que m'haguesin adoptat o tingut una parella homosexual, perfectament el estimare igual mentre ells em doni la felicitat i l'amor que necessit no fa falta que sigui igual a les altres lo millor es que sigui diferent, encara que cap familía es igual l'una de l'altre.

No hay comentarios: